Bőröndfóliázás 2022-04-25T13:16:56+00:00
Hívjon most! +36 70 622 12 12
Bőröndfóliázás

Akció ! 2700 Ft  / Darab

A reptér lopások és sérülések elkerülése érdekében védje nálunk poggyászát fóiázással!

A bőröndfóliázás ideje alatt legyen vendégünk egy kávéra!

Bőröndfóliázáson kívül lehetősége van ingyenes bőröndmérésre is.

Parkoló Foglalása Online!

Reptéri csomagdézsmálás? Így védekezhet!

Sajnos általános jelenség, nem csak ijesztgetés: a budapesti repülőtéren komoly gondot okoznak a bőrönd fosztogatások.

Rendőrségi források szerint az esetek többségében az elkövetők rakodók voltak és hiába az automatizált és bekamerázott poggyász válogató és figyelő rendszerek, a tapasztalattal, helyismerettel és hozzáféréssel rendelkező személyzet ki tudta játszani az ellenőrzést is.

A jó hír, hogy mégsem vagyunk utasként teljesen kiszolgáltatott helyzetben, ha le kell adnunk személyes holminkat, a rossz példák ellenére ugyanis megvannak az eszközeink, hogy bőröndünket biztonságosabbá tegyük repülős utazás alatt.

  1. Tipp: Ha bőröndöt vásárolunk, válasszuk a kemény fedeles darabokat a szövet borításúak helyett, cipzár helyett pedig a csatos megoldásokat.
  2. Tipp: A lakattal lezárt bőrönd alig nehezíti meg a reptéri tolvajok dolgát, akár egy golyóstollal is ki lehet nyitni, de számkódos zárral már kevésbé könnyen boldogulnak.
  3. Tipp: A bőrönd védő huzat nem csak a sérülésektől, ütődéstől védheti meg a bőrönd felületét, de elrejti a cipzárat, lakatot, zárszerkezetet, és hosszadalmassá teszi a bőrönd tartalmához való hozzáférést.
  4. Tipp: A fóliázás a legbiztonságosabb megoldás, mert ha sietve kell dolgozni a tolvajoknak, a befóliázott bőröndök kinyitása jóval időigényesebb és feltűnőbb.

Ha reptérhez közeli, őrzött parkolónkat választja, nálunk egyúttal a bőrönd fóliázást is letudhatja! A reptéri áraknál jóval olcsóbban fóliáztathat, és a hosszú sorban állást is megspórolhatja! Foglaljon online parkolóhelyet nálunk, és válassza extra szolgáltatásainkat!

Parkoló Foglalása Online!