Ózonos Klímatisztítás 2022-01-12T21:12:12+00:00
Hívjon most! +36 70 622 12 12

Ózonos autóklíma tisztítás kedvező áron!

Az ózonos autóklíma tisztítás teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású, amely nem csak a klímát hanem a gépjármű egész utasterét fertőtleníti. Az ózonos klímatisztítás nem hagy semmilyen nyomot maga után a gépjármű utasterében. Az ózon a kezelést követően pár perc alatt önmagától tiszta oxigénné válik, ennek köszönhetően teljes mértékben szagtalan.
A rendszeres tisztítás (évente minimum egy alkalom) fertőtlenítés nagyon fontos mert a gépjárművek belső terét gyakorlatilag ellepik a baktériumok.

Amég Ön utazik reptéri parkolónk területén elvégezzük autójának klíma tisztítását, hogy Önnek erre ne kelljen plusz időt fordítania.

Óznos autóklíma tisztítás ára: 6500 Ft

Parkoló Foglalása Online!

Hogy a parkolással töltött idő is hasznosan teljen: ózonos klímatisztítás és fertőtlenítés reptéri parkolóban!

A vegyszeres fertőtlenítés ideje lejárt!

Az ózon vegyszermentes, környezetbarát fertőtlenítő és szagtalanító hatását triplán ki tudjuk használni:

  • Klíma fertőtlenítés: Ez az egyetlen olyan, a hagyományos klímatisztításnál gyorsabb é hatékonyabb eljárás, amely 99%-os bizonyossággal pusztítja el a penészgombákat és baktériumokat.
  • Utastér szagtalanítás: A cigaretta, üzemanyag, háziállatok szaga, poros kárpit, szennyeződések, tisztítatlan klíma szaga egészségtelen és kellemetlen. Többek között ezeket szünteti meg ez a rendkívül hatékony eljárás.
  • Pollenmentesítés: Légzőszervi betegségben, allergiában szenvedők fellélegezhetnek az ózonos klímafertőtlenítés után, hiszen a pollenek és gombák allergizáló hatását az ózonos tisztítás enyhítheti!

Ha extra szolgáltatásunkat választja, a biztonságos, igényeire szabott reptéri parkolás mellett autója klímarendszerének fertőtlenítéséről is gondoskodunk, méghozzá a legmodernebb, leghatékonyabb eljárással, mely a környezetet sem terheli. Válassza családjának és önmagának azt a kényelmet hazaérkezéskor, hogy autója menetkészen, a lehető legjobb állapotban várja őrzött reptéri parkolónkban!